Loeka Dance eXp
Deel je passie voor dans?!                            

  

10-RITTENKAART
GEZONDHEIDSCENTRUM BROEKPOLDER 

Beste cliënt,
Wat leuk dat je voor een 10-rittenkaart gekozen hebt om zo gebruik te kunnen maken van het gevarieerde beweegaanbod binnen het Gezondheidscentrum Broekpolder!In deze bijlage vindt je aanvullende informatie over het gebruik van de 10-rittenkaart. Je kunt zelf kiezen aan welke lessen je deel wilt nemen; dit kan afwisselend bij alle aanbieders zijn, of 10x bij dezelfde. De keuze is geheel aan jou. Voor de actuele agenda verwijzen we je naar: www.gcbroekpolder.nl/agenda

We wensen je heel veel sport- en beweegplezier! 

Algemene voorwaarden:

  • De 10-rittenkaart is 13 weken geldig en je kunt vrij kiezen uit het aanbod zoals in deze bijlage opgenomen. Voor alle lessen geldt dat het raadzaam is om je van te voren aan te melden om zo te voorkomen dat de groepen te groot worden en je niet de optimale begeleiding krijgt die we willen bieden. De contactinformatie staat per aanbieder in deze bijlage opgenomen.
  • De 10-rittenkaart is alleen geldig indien daar je naam en het registratienummer op vermeld staan.
  •  Voor aanvang van de les dien je de 10-rittenkaart te laten ondertekenen door de instructeur /trainer. Zij vullen ook de gevolgde les in op een    registratieformulier.
  • Na het volgen van de 10 e les dien je de 10-rittenkaart in te leveren bij de instructeur/trainer van die les.
  • Als je je kaart verloren bent of niet meegenomen hebt, dien je dit vooraf te melden bij de instructeur/trainer. Zij zullen hierop acties ondernemen.

 Aanbod:

Met je 10-rittenkaart kun je kiezen uit het aanbod van:
Loeka Dance eXp;
Oefentherapie Mensendieck Broekpolder;
Gym met Kim;
Gezond Leven. 

Per aanbieder staan de lessen en tijden opgenomen. Voor al het aanbod geldt dat dit plaatsvindt in het Gezondheidscentrum Broekpolder of in het geval van de bootcamps, in het park de Vlaskamp. Alleen voor het aanbod van Loeka Dance eXp geldt dat er lessen geboden worden op andere locaties in de Broekpolder. Tot slot dient vermeld te worden dat de 10-rittenkaart alleen geldig is voor de lessen die in deze bijlage staan opgenomen. 

Gym met Kim

Wie zijn wij:

Gym met Kim biedt een gevarieerd aantal groepslessen op leuke muziek waarbij hard werken en gezelligheid voorop staat. Of je nu beginner bent of ervaren sporter, bij Gym met Kim kan iedereen terecht. Ik geloof erin dat bewegen je vitaliteit bevordert en dat je er energie van krijgt. Of dit nu door het harde trainen is of door de fijne sfeer, bij Gym met Kim is het altijd fijn om te zijn. 

Omschrijving van de lessen:
Pump met Kim:      Dit is een krachttraining waar we 2 maanden dezelfde choreografie gebruiken, waardoor je ook je progressie kunt zien.
Shape met Kim:     Altijd een verrassing deze les. Na een lekkere warming up, trainen we meestal buik, billen, benen en sluiten we af met een gek                                              dansje doen.
Full body circuit:     Een allround training in circuit vorm waarbij eigen lichaamsgewicht  wordt  gebruikt. Geen moeilijke pasjes, maar wel keihard werken
Step and shape:     Heerlijke step-les, gecombineerd met spieroefeningen op lekkere muziek. 
Fitboxing:                Conditionele les waarin verschillende boks technieken worden aangeleerd en beoefend. Na de les ga je voldaan naar huis.

Oefentherapie Mensendieck Broekpolder
Wie zijn wij:

Oefentherapie Broekpolder is de praktijk voor oefentherapie Mensendieck binnen Gezondheidscentrum Broekpolder. Wij bieden coaching op het gebied van houding, beweging, ademhaling en ontspanning. Daarnaast bieden wij een aanbod van groepslessen Mensendieck-Pilates, zwangerschapsbegeleiding, Plogging, MindfulWalk en MindfulRun.

Onze aanpak in de groepslessen en de therapie kenmerkt zich door de individuele aandacht, de functionaliteit van de oefeningen en het leren begrijpen van het eigen lichaam. We gebruiken de principes van Mevrouw Bess Mensendieck en Joseph Pilates: stap voor stap opgebouwde oefeningen; variatie in houding/beweging, concentratie/beheersing, nauwkeurig begrijpen wat je doet/hoe je beweegt en we activeren het hele spier korset voor een mooi gestrekte houding. U krijgt adviezen en tips om gezonder met uw lichaam om te gaan en de oefeningen en adviezen zijn toepasbaar in het dagelijks leven. Het meeste van de tijd gebruiken we dus ook geen apparaten of attributen. Wij geven iedereen persoonlijke én individuele aandacht. Onze instructeurs zijn enthousiast, zelf sportief maar ook lassen zij momenten van rust in. Bovenal zijn zij ook oefentherapeut, dus hoog gekwalificeerd.

Onze groepslessen kennen een maximum van 12 deelnemers per les, dus we kijken goed met u mee (onze lessen zijn dus juist ook goed als u aan het opbouwen bent na zwangerschap, blessure, overspanning of ziekte). Alleen de Mensendieck-Pilates groepslessen vallen onder de 10-rittenkaart.Zie voor meer informatie (ook over ons overig aanbod) onze website.  

Gezond Leven

 Wie zijn wij:

Een gezond leven kan bijdragen aan een vitaal gevoel, langer zelfstandig kunnen leven, een sterk lichaam en een goede algehele conditie. Het is een optelsom van allerlei gezonde gewoontes. Wie een gezond leven leidt eet doorgaans bewust en beweegt ook regelmatig. Dat laatste is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Na een blessure, ongeval of revalidatie is het erg belangrijk om op een verantwoorde manier weer te gaan of blijven bewegen. Het zoeken naar grenzen en het opbouwen van conditie is hierbij erg belangrijk. Maar ook door het vele zittende werk ontstaan klachten waardoor het soms lastig kan zijn om weer lekker vrijuit te bewegen. Of je nu herstellende bent of gewoon fitter wilt worden, wij komen graag met je in beweging!En of je nu verwezen bent door jouw fysiotherapeut of huisarts, of je juist op eigen initiatief hebt aangemeld, er is altijd wel een beweegvorm die bij je past. 

Voordat je start met de training vindt er een kort intakegesprek plaats. Hierin kun je jouw doelstellingen en eventuele beperkingen of blessures aangeven. Samen met jou wordt dan gekeken hoe je doelstelling het beste kan worden bereikt. Onze trainers zijn allemaal afgestudeerde sport- en beweeginstructeurs. Dit maakt dat zij goed in staat zijn om elke trainingsvorm aan te passen aan jouw niveau. Zij kunnen je begeleiden wanneer er klachten of beperkingen zijn en leggen vooral de nadruk op het verdere herstel en voorkomen van blessures. Wanneer er toch intensievere begeleiding of behandeling nodig is, zullen zij in eerste instantie overleggen met onze collega fysiotherapeuten van Reva Centre en indien nodig je adviseren contact met hen op te nemen. Zo werken wij samen, indien gewenst multidisciplinair, aan je doelstellingen!

 


 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram