Titel van nieuwe bericht

Recreatie groepen vallen in de prijzen

Gepost 17/01/2017

Afgelopen weekend, 15-1-2017 tijdens de recreatie groepen wedstrijd van We Know You Can Dance in het Kennemer Theater te Beverwijk. Vielen alle dansgroepen in de prijzen. Door Junior Stars werd zelfs de 1e plaats behaald. Mini Stars en eXp Stars behaalde beide de 3e plaats een zeer goede prestatie van alle groepen. De dansers hebben het zeer goed gedaan. Voor de Mini Stars was het de eerste keer en waren de jongste in hun categorie. We zijn super trost op de dansers en van harte gefeliciteerd allemaal met de behaalde resultaten.

Lees de rest van deze post »

25-6-2016 007 James Bond eindvoorstelling

Gepost 26/06/2016

007 James Bond dans show van Loeka Dance eXp 

Afgelopen zaterdag werd de eindpresentatie 007 James Bond uitgevoerd. 74 dansers van Dance eXp en selectie groepen van DOS Castricum traden op. Omdat er in het thema Marsial Arts niet kon ontbreken was er een demo groep aanwezig van Aikido Kennemerland die ook twee keer op het podium te zien waren.  Het publiek werd meegenomen in de geschiedenis van bijna alle bond films en de verschillende bond acteurs, bond girls en bond villans.

Ook de eiland scenes die je regelmatig in de films terug ziet werd vertolkt door de aller jongste kleuters door een Caribisch samba achtige dans te laten zien.  Zelfs de organisatie presenteerde zich in Bond thema kleding. De beroemde pakken van Bond ontbrak daarom ook niet. Het was een feest van herkenning voor het publiek en wat hebben we een plezier gehad met z’n allen. Op naar het nieuwe seizoen en eindvoorstelling 2016-2017.

Binnen kort zullen meer foto's en een complilatie van de show beschikbaar zijn.

 

Klik hier voor de foto's eindvoorstelling
007 james Bond 2016

Lees de rest van deze post »

Auditie Selectie Klas 3 oktober 2015

Gepost 23/09/2015

Er zal op 3 oktober 2015 een auditie gehouden worden voor de Selectie Klas van Dance eXp. Ook deelnemers die niet recreatie dansen bij ons kunnen auditie doen als je maar minimaal 1 uur elders danst. Dit mag van alles zijn, streetdance, hiphop, jazzdance, modern, klassiek enz. Denk jij dat jij het in je hebt om op een hoger niveau te dansen meld je dan aan voor de audtie op 3 oktober 2015 zie bijlage voor meer informatie. Je kunt je inschrijfformulier mailen naar info@dance-exp.nl

 

 

Informatie

 

 


Inschijfformulier

 

 

 

 

 

 

Lees de rest van deze post »

Eerste eind Show Loeka Dance eXp groot succes

Gepost 14/06/2015

Afgelopen zondag 14 juni 2015 dansten de Kleuters, afdeling Jazz-dance en Urban dance groepen de sterren van de hemel bij de aller eerste dans show van Loeka Dance eXp. In een paar uurtjes was de sporthal de Waterwijk te Beverwijk om getoverd in een knusse zelf gemaakte theater, mede mogelijk gemaakt door NOIZES.

Samen met de gast selectie groepen van DOS Castricum was het een programma met veel diversiteiten aan dans. Er stonden dansers in pyjama met een knuffel, dansers met vrolijke jurkjes en wapperende linten, prinsesjes, dansers met swaq, recreatie wedstrijd dansers en ga zo maar door op het podium. Het hele team staat nu al te popelen met nieuwe ideeën voor een nieuwe show in
2016.  Super gedaan allemaal!!!

 

 


Hierbij een paar reacties via de mail binnen gekregen:

Hallo Loedie,
 
Jij en Rowana juist heel erg bedankt voor de supergeslaagde middag!
Mijn man en ik hebben erg genoten van de dansshow! Wat een mooie, leuke en originele kleding hebben jullie geregeld, zeg. Die lange sjaals die kruislings waren bevestigd, bijvoorbeeld. En het tapen van die shirts van de urban meiden (waar Tessa ook bij zat), erg leuk. Persoonlijk vond ik de groep met in rode blouse geklede

dames/meiden heel erg goed! Ook de belichting was geweldig, de geregelde stoelen,

de man bij de ingang, de verzorgde makeup van de meiden, de gratis toegang
(zorgt voor meer publiek)  en: de perfecte timing  van 1 uur dansshow, op de minuut af!

Zelf had ik 1 klein minpuntje: de eerste dans was leuk opgezet, met meiden

die zogenaamd uit het publiek kwamen, maar op de vloer werd het
erg druk en vol en wat rommelig (ook niet meer gelijk).  Maar dat kan ook
een kwestie van smaak zijn :-) Maar verder, niets dan lof! Grt E.G

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hoi Loedie,

De dansvoorstelling was erg geslaagd.
groetjes J.A
 
--------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Hoi Loedie,
Bedankt voor de leuke voorstelling van vanmiddag. Heel erg leuk en goed georganiseerd.
Neem aan dat de film van het optreden beschikbaar komt?
Groetjes, M & E
--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hoi Loedie,
 
Het was een heel erg leuke show!  **** vond het optreden zo leuk dat ze eigenlijk
toch wel door wil gaan met dansen, niets zo veranderlijk als een kind.
Vriendelijke groet, C.S
Lees de rest van deze post »

3e plek voor recreatie groep tijdens we know you can dance

Gepost 30/05/2015

Wouw was leuk gezellig en wat ben ik trots op de dancers. Ga er maar staan voor het eerst op een heel groot podium. De junioren haalde zelfs de 3e plaats. We know you can dance bedankt voor een geslaagde dans dag voor recreatie groepen!!

Lees de rest van deze post »

Bach vs. Beats 28-3-2015

Gepost 31/03/2015

DOS danst Bach vs Beats

Op zaterdag 28 maart j.l. was het jaarlijkse optreden van de jazz dance afdeling van DOS Castricum in sporthal de Bloemen. Het thema van het optreden was Bach vs Beats. Loedie Wijnhoff verzorgt een groot deel van de organisatie en geeft de selectie groepen les.

Er waren heel diverse choreografieën, deels op klassieke muziek en deels op popmuziek en deels op een mix van beide. Het was voor het publiek enorm onderhoudend om alle meiden, van 4 jaar tot 20 plus, met zoveel plezier op de dansvloer te zien staan. Het plezier spatte er vanaf. De dansdocenten waren er weer ontzettend goed in geslaagd om heel diverse dansen te maken en hele verschillende dansstijlen te laten zien. Ontzettend leuk, zowel voor de dansers als het publiek!

hierbij de compilatie van de dansshow:

http://youtu.be/pJi_hzZmyM4

Lees de rest van deze post »

Open dag bij Loeka Dance eXp een dans feest

Lindsay Scheerman geslaagd voor haar stage

Openles voor de zomervakantie

15-6-2014 DOS Danst: Alice in wonderland

Gepost 17/06/2014

(DE KAT is ook in te huren incl. spelers via DOS Castricum)

Loedie Wijnhoff heeft met haar collega's van DOS Castricum en met alle dansers een fantastische dansshow neer gezet. Alles klopte en alles was tot in de puntjes verzorgt. Ze namen het publiek mee in een wonderewereld met Alice, De Kolderkat, Hoedenmaker, Witte konijn, Witte koningin en de Harte koningin. Je kon dwalen in een fantasierijk verhaal voor jong en oud.

Een heel seizoen hebben ze hier aan gewerkt en de stuur groep waar Loedie ook inzat was al een half jaar eerder bezig om alle ideeën op papier te zetten en hoe dit te gaan uitwerken. Binnen kort zal de gemaakte film van deze show ook te vinden zijn op de website.

We zijn zo trots op iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt, docenten, acteurs, decorploeg, organisatieploeg, kledingploeg, vrijwilligers achter de schermen en sponsors. Hierdoor konden  we de show wel twee keer voor publiek dansen. Loedie haar bijzondere dank gaat uit naar Paul Croon die bijvoorbeeld de Kolderkat en de spectaculaire rijdende mini deur heeft gemaakt. Wat een werk heeft daarin gezeten maar zo waard geweest!

 klik hier om naar de foto's te gaan

 

 

 

 

 

 

 

                 Aantal dansers onder de kat (Kat Ninja's)

De Kolderkat

Lees de rest van deze post »

Sneak Priview 2 Dos Danst Alice in Wonderland