DOCENTEN STELLEN ZICH VOOR

Loedie Wijnhoff - Kalschoven

Sinds 1-1-2013 ben ik de trotse eigenaar van Loeka Dance eXp.

Passie voor dans zat er al van kleins af aan in. Heb gedanst bij Dansschool Heemskerk van Astrid en later rond mijn 14e ben ik gaan dansen bij Dance Studio Patty. Daar kreeg ik de kans om ook les te geven en als snel was ik zelf ook een danser van het Showteam als allround danser. Door deze kans heb ik veel choreografieen mogen maken en laten zien voor zowel het showteam, selecties en recreatie groepen. Mijn leukste dans ervaring daar was toch wel bij Joop van de Ende, waar we auditie deden voor de Soundmix Show van Henny Huisman.

Met trots mag ik wel zeggen dat ik nu ruim 25 jaar les geef en zelf dans en nog steeds mijn passie kan delen en uitvoeren. Elk jaar blijf ik mij zelf ontwikkelen door bijscholingen te volgen en heb  ook erkenning gekregen via BB-Leerbedrijf om officieel stages te kunnen begeleiden van docenten in opleiding.  

Opleiding: Intern opgeleid door DSP, Gediplomeerd Docentdans KNGU
Eigen dans ervaring: Dansschool Heemskerk en Dance Studio Patty
Ervaring lesgeven: Dance Studio Patty recreatie, showteam en selecties,
                                CGV Hercules recreaties en opstarten selecties,
                                DOS Castricum recreaties, showteam en selecties (heden).

 

Vlasta Bakker

Sinds de start van het seizoen 2015-2016 geef ik de Klassiek Ballet en Selectie Klas lessen bij Loeka Dance eXp

Op 8-jarige leeftijd ben ik begonnen met het volgen van jazz- en streetdance lessen, later is daar ook klassiek ballet en modern bij gekomen. In 2008, na audities, werd ik aangenomen aan het MBO-Dans van het Nova College en ben ik daar afgestudeerd als allround danser en dansdocent. Mijn vakken pakket was; klassiek ballet, modern ballet, jazz, flamenco en werelddans. Momenteel ben werkzaam bij Internationale dansverenging Pridini en bij danscentrum Gaida. Daar geef ik internationale volksdanslessen. Bij DOS Castricum geef ik leiding aan een aantal recreatie groepen en showteam Fris van de afdeling Jazz-Dance.


Opleiding: Afgestudeerd aan het Nova College MBO Dans
Eigen dans ervaring: Klassiek Ballet, Modern, Jazz-Dance, Streetdance, Falmenco en Werelddans
Ervaring lesgeven: Dansschool Heiloo, CGV Hercules, DOS Castricum, TIOS, Pridini en Gaida

 


Rowana Does

Sinds de start van het seizoen 2014-2015 geef ik de Urban Dance lessen bij Loeka Dance eXp.

Ik ben 23 jaar en werk fulltime als leerkracht basisonderwijs. Momenteel sta ik voor de groepen 5 en 6 op basisschool De Sleutelbloem. Buiten het onderwijs is dansen een grote passie voor mij. Bewegen, dansen, sport en het plezier die ik daarin heb is een grote drijfveer. Ik ben direct na mijn opleiding PABO doorgegaan in de sport. De HBO opleiding Vakbekwaamheid bewegings-onderwijs heb ik voltooid in april 2015.


Opleiding: HBO Bewegins - onderwijs
Eigen dans ervaring: jazz en hiphop/streetdance.
Ervaring lesgeven: Stages PABO en recreatie Urban dance