12-5-2016

Daphne Mulder

Ik ben Daphne Mulder, tweede jaars studente MBO-Dans aan het Nova College te Haarlem. Vanaf het nieuwe seizoen 2016/2017 zal ik gaan stage lopen in de groepen van Loeka Dance eXp op de woensdag en eventueel ook de donderdag.
Vanaf mijn 8ste ben ik begonnen met dansen bij DOS Castricum en daarnaast Klassiek Ballet gaan doen. Na de auditie rondes in 2014 van het Nova College ben ik aangenomen en kan nu de 3 jarige Dans opleiding gaan volgen. Naast mijn studie dans ik nog steeds bij DOS Castricum in het Showteam Fris en doe ik mee aan optredens en wedstrijden als uitvoerende danser. Hopelijk lukt het om hierna het MBO de HBO dansopleiding te gaan volgen en de zware audities te doorstaan. 


1-3-2014

Lindsay Scheerman

Ik ben Lindsay Scheerman, tweede jaars studente Sport Management en Ondernemen op de HvA.

Sinds kort ben ik stagiair bij Loeka Dance eXp. Mijn passie ligt bij dansen, dit doe ik al 10 jaar bij Loedie. Op dit moment dans ik in het A-selectie team van DOS Castricum. Mijn uitdaging is om de dansschool nog beter te laten lopen. Dit ga ik door middel van een analyse en een projectplan realiseren. Op deze manier kan ik mijn passie en stage goed combineren.

Ik heb er ontzettend veel zin in!